Ajankohtaista

Elinvoimaisuuspolku Osa 6, Elinvoimaisuuspolun synnyttämää

Lyhyen alkutaipaleensa aikana elinvoimaisuuspolulla seurakuntamme on saanut aikaan elinvoimaisuuttamme lisääviä asioita. Vuorovaikutusryhmän kyselyyn vastasi 66 seurakuntalaista, nöyrä kiitos siitä. Kyselyn pohjalta jatkettiin 54 seurakuntalaisen kesken Kiponniemessä pienryhmätyöskentelyllä ja keskusteluin. Koko prosessin ajan on ollut avoin ja rehellinen ilmapiiri, luottamus sanoa asioita niin kuin tuntee, on ollut
läsnä.

Tästä on jo syntynyt hyvää:
Yhteensä lähes sata seurakuntalaista on jo saanut mahdollisuuden olla mukana prosessissa, ja mahdollisuudet jatkuvat, sinäkin voit liittyä polulla kulkevaan joukkoon esim. 7.2. Raamatullisen kertomuksen illassa tai 4.4. Rukousillassa.

Vanhimmisto on luvannut kertoa joka kuukauden 3. sunnuntain kokouksessa kuukauden päätökset ja kuulumisensa, avoimuus lisääntyy.

Seurakunnan keskustelutilaisuudet aloitetaan uudelleen ja uudessa muodossa, ensimmäinen on torstaina 31.1., seuraava 11.4. Meillä on aito mahdollisuus kuulemiseen ja ajatusten vaihtoon!

Seurakuntalaisille on annettu haaste: kohtaa aidosti yksi sinulle aiemmin tuntematon henkilö kokouksessa tai muussa seurakunnan tilaisuudessa vuoden 2019 aikana. Iloitkaamme aidosti näistä asioista!

Kevään aikana meillä vierailee kokouspuhujina muutama elinvoimainen puhuja: muun muassa Markus Nikkanen ja Pertti Räty vierailevat seurakunnassa aiheen tiimoilta.

Näin jo kuukaudessa! Ja vain alle sadan seurakuntalaisen ajatuksia kuullen. Entä kun me kaikki noin 300 olemme mahdollisuuksiemme mukaan aidosti vuorovaikutuksessa, kuulemme, välitämme ja olemme toisiamme varten? Emmekö silloin luo juuri sellaista Kristuksen seurakuntaa kuin Paavali opettaa (Ef. 4:4-6, 1.Kor 1:10)?