Ajankohtaista

Elinvoimaisuuspolku Osa 5, Elinvoimaisuuspolulla tapahtunutta

Elinvoimaisuustiimi kokoontui ensimmäisen kerran 18. joulukuuta 2018. Tällöin järjestäydyttiin ja muodostettiin edellä esitetyt ryhmät ja valittiin niiden vetäjät. Koko elinvoimaisuustiimin puheenjohtajaksi valittiin Urmas Ojamäe. Sittemmin ryhmiin on saatu lisää innokkaita jäseniä.

Ryhmät ovat kokoontuneet tähän mennessä vaihtelevia määriä, samoin tehtävät ovat edenneet vaihtelevasti. Prosessin alussa on tiedotusryhmä ehkä näkyvin osa polun prosessia. Kun aloitetaan jotain, on hyvä huolehtia asian tiedotuksesta mahdollisimman avoimesti. Hyvänä esimerkkinä tämä artikkeli.

Seurakunnan vuorovaikutuksen tutkiminen on tärkeää, jotta elinvoimaisuuspolulla voidaan edetä yhteisin pelisäännöin, avoimesti ja läpinäkyvästi kaikkien osallistuminen mahdollistaen. Vuorovaikutusta onkin tutkittu jo seurakuntaviestin postituslistalla oleville ja soluille lähetetyllä kyselyllä sekä Kiponniemen seurakuntaviikonlopussa käydyillä ryhmäkeskusteluilla. Seuraavaksi vuorovaikutuksesta on tarkoitus keskustella seurakunnalle järjestettävässä tilaisuudessa maaliskuussa.

Seuraava elinvoimaisuuspolkuun liittyvä kohtaaminen on 7.2. kun seurakunta keskittyy raamatullisen kertomuksen tutkimiseen tätä varten järjestettävässä torstai-illassa klo 18.00, olet tietysti tervetullut. Siitä lähtee seurakuntamme raamatullisen kertomuksemme prosessi.

Kokonaisvaltaisen rukouksen prosessiin seurakunta keskittyy maalis-huhtikuun vaihteessa järjestettävässä rukousillassa.

Toivomme, että jokainen seurakuntalainen voi kokea, että on mukana polulla, joka elävöittää seurakunnan hyvää, elävää sydäntä.