Facebook

 

Roihu-illat ovat tarkoitettu 18–30-vuotiaille nuorille aikuisille. Kokoonnumme Hämeenlinnan vapaaseurakunnan kellaritilassa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo. 18-20. Iltojen tarkoituksena on tuoda yhteen nuoria aikuisia rohkaisten, opettaen ja antaen eväitä uskonelämään. Olet lämpimästi tervetullut!

 

Köyhien maiden lapsilla on huomattavasti heikommat opiskelumahdollisuudet kuin meillä suomalaisilla. Meidän itsestäänselvyys on korvaamaton mahdollisuus toisella puolella maailmaa. Erityisesti tyttöjen koulutien mahdollistaminen vaikuttaa pitkällä aikavälillä huomattavasti paikallisten yhteisöjen elämänlaatuun.

Rupea kummiksi. Jo parilla kympillä kuussa voit mullistaa yhden köyhän maan lapsen tulevaisuuden. Lähde mukaan.

Lue lisää Vapaakirkon kummilapsityöstä täältä


 

Seuraa miten Legacy Project etenee. Voit lukea viimeisimmät uutiset täältä 


 

Seurakuntamme on kaikille avoin, siis tervetuloa! Se on olemassa sinuakin varten.
Pyrimme olemaan matalan kynnyksen paikka, jonne on helppo astua sisään.

"Minuakin varten?" Astu sisään, niin saat tietää!

Joulum19

 

Vapaakirkolla järjestetään joulumyyjäiset lauantaina 7.12. klo 11-14. Myyjäisten aikana on mahdollista nauttia lounasbuffetin antimista. Tarjolla on tänä vuonna kanakeitto/riisipuuro+kiisseli. Lounaan hinta on 7€/5€.

Myyjäisissä on tarjolla muunmuassa perinteisiä laatikkoruokia ja leivonnaisia joulupöytään. Myyjäisissä on lisäksi kirpputoripöytä ja arpajaiset lähetyksen hyväksi. Lähetysarpajaisten pääpalkinto on jouluinen herkkukori.

Tervetuloa


Hämeenlinnan vapaaseurakunnassa kävijöillä on mahdollisuus hankkia hengellistä kirjallisuutta seurakunnan kirjapisteestä.
Kirjapisteessä on tarjolla Päivän, ja myös muiden kustantajien tuotteita.Voit ostaa hengellisiä kirjoja, äänitteitä, kortteja, adresseja, Raamattuja lapsille ja aikuisille.
Kirjapiste on avoinna hengellisten tilaisuuksien yhteydessä. Myös muina aikoina toimiston henkilökunta voi palvella asiakkaita.
Kirjapisteessä on maksupääte, jolla voi maksaa lahjoituksia seurakunnalle esimerkiksi kahvitusten yhteydessä. Maksupäätteellä voi maksaa myös kymmenyksiä.

Kalenteri k
Liity soluun k
Pyhakoulu k
Nuoret k
Lahetystyo k
Partio k
Seurakuntaviesti k

Lähipäivien tapahtumia

marras
22

pe 19:00 - 22:00

marras
24

su 09:30 - 11:00

marras
24

su 12:30 - 14:30

marras
25

ma 18:00 - 20:00

marras
27

ke 08:15 - 09:30

Paikalla 96 vierasta ja ei kirjautuneita