Facebook

Hei!

Olen ollut Jumalan valtakunnan hommissa kolmisenkymmentä vuotta Kiinassa, Yhdysvalloissa, Suomessa ja nyt vuodesta 2014 Etelä-Afrikassa. Olen media-alan ihminen, kirjoitan, valokuvaan, teen videoita ja graafista suunnittelua. Näiden kautta kerron, millainen Jumala on ja mitä hän tekee maailmassa. 

Viime vuosina olen mm. tuottanut Yksi elämä -minidokumentteja (www.onelifestories.tv), joita on näytetty televisiossa eri Afrikan maissa ja myös TV7:lla (http://www.tv7.fi/vod/series/50906/). Lisäksi olen tehnyt erilaisia esittelyvideoita kansainväliselle lähetyskeskuksellemme (mm. https://www.youtube.com/playlist?list=PLJS68EvSHkIeL8sg6t2qyJVUXfpAWXT0W).

Lisäksi autan rikkinäisiä naisia toimien rinnallakulkijana muutamalle kerrallaan. Vuonna 2017 kirjoitin erään ihmiskaupanuhrin selviytymistarinan omakustannekirjaksi. Tavoitteena on, että kirja toisi toivoa muille uhreille, rohkaisua heidän kanssaan työskenteleville ja tietoa kenelle tahansa ilmiöstä kiinnostuneelle. Päivä Osakeyhtiö julkaisee kirjan myös suomeksi.

Työskentelen Youth With A Mission -järjestön työyhteydessä Worcesterissa, reilun sadan kilometrin päässä Kapkaupungista. Täällä on kesä jouluna, ja talvi juhannuksena (kyllä, joskus jopa yöpakkasta, eikä taloissa ole lämmitystä). Etelä-Afrikka on Afrikan helmi, mutta vuosien huono hallinto on aiheuttanut kaaosta ja epävarmuutta. Hengellisesti täällä on avoimempaa kuin Suomessa, mikä mahdollistaa evankeliumin julistamisen vapaasti.

Kiitos rukouksistasi. Ne ovat kuin polttoainetta auton tankissa. Arvostan!

MaaritEronen

Lähipäivien tapahtumia

1 maalis
Karenkielisten jumalanpalvelus
Päivä su 09:30 - 11:00
1 maalis
International Christian Fellowship
Päivä su 12:30 - 14:30
2 maalis
Israel-rukouspiiri Arvilla
Päivä ma 18:00 - 20:00
2 maalis
2 maalis
Alfa 6
Päivä ma 18:30 - 21:00
3 maalis
4 maalis
Aamurukous
Päivä ke 08:15 - 09:30

Paikalla 95 vierasta ja ei kirjautuneita