Facebook

Vapaakirkolla (Sibeliuksenkatu 17) on koulupäivinä tarjolla Hyvän tahdon ruokailu klo 13:00-14:00. Ruokaa on tarjolla mikäli sitä jää koululla yli. Kaikki ovat tervetulleita ruokailemaan paikan päällä. Ruokaa ei anneta mukaan. Ruuan puuttuessa tarjolla on kahvia.


Jälleen vuosi lähenee pikkuhiljaa loppuaan. Jouluun on alle kolme kuukautta aikaa. Tänäkin vuonna Operaatio Joulunlapsi toimittaa joululahjoja Itä- Euroopan köyhistä köyhimmille lapsille. Suomesta lähetetyt paketit toimitetaan Romaniaa ja Moldovaan. Kaikki meistä tietävät, että lahjoja on kiva saada. Erityisen mukavaa lahjan saaminen on silloin, jos niitä saa vain harvoin jos silloinkaan.

Nyt meillä on mahdollisuus tuottaa paljon iloa Romanian ja Moldovan lapsille ja osoittee heille Jumalan rakkautta Operaatio Joulunlapsen lahjapakettien välityksellä. Hämeenlinnan Vapaakirkolla on tuttuun tapaan lahjapakettien keräyspiste. Keräyspisteeltä voi haken Operaatio Joulunlapsen virallisen pakettiaihion. Paketiaihiosta saa pienellä taittelulla kenkälaatikon kokoisen lahjapakkauksen. Keräyspisteeltä löytyy myös ohjeet paketin täyttämiseen. Toimita valmis paketti keräyspisteelle 12.-19.11.2018

Lisätietoja Operaatio Joulunlapsesta voit lukea täältä.


 

JDt19

Junnuikäisten oma kristillinen tapahtuma JunnuDynis järjestetään tammikuussa 2019 Lahdessa. Tapahtuma on tarkoitettu vuosina 2004-2007 syntyneille junnuille. Ilmoittautuminen alkaa 31.8.2018. Lisätietoja JunnuDyniksestä löydät täältä.


 

Köyhien maiden lapsilla on huomattavasti heikommat opiskelumahdollisuudet kuin meillä suomalaisilla. Meidän itsestäänselvyys on korvaamaton mahdollisuus toisella puolella maailmaa. Erityisesti tyttöjen koulutien mahdollistaminen vaikuttaa pitkällä aikavälillä huomattavasti paikallisten yhteisöjen elämänlaatuun.

Rupea kummiksi. Jo parilla kympillä kuussa voit mullistaa yhden köyhän maan lapsen tulevaisuuden. Lähde mukaan.

Lue lisää Vapaakirkon kummilapsityöstä täältä


 

Seurakuntamme on kaikille avoin, siis tervetuloa! Se on olemassa sinuakin varten.
Pyrimme olemaan matalan kynnyksen paikka, jonne on helppo astua sisään.

"Minuakin varten?" Astu sisään, niin saat tietää!

Hämeenlinnan vapaaseurakunnassa kävijöillä on mahdollisuus hankkia hengellistä kirjallisuutta seurakunnan kirjapisteestä.
Kirjapisteessä on tarjolla Päivän, ja myös muiden kustantajien tuotteita.Voit ostaa hengellisiä kirjoja, äänitteitä, kortteja, adresseja, Raamattuja lapsille ja aikuisille.
Kirjapiste on avoinna hengellisten tilaisuuksien yhteydessä. Myös muina aikoina toimiston henkilökunta voi palvella asiakkaita.
Kirjapisteessä on maksupääte, jolla voi maksaa lahjoituksia seurakunnalle esimerkiksi kahvitusten yhteydessä. Maksupäätteellä voi maksaa myös kymmenyksiä.

Lähipäivien tapahtumia

loka
21

su 09:30 - 11:00

loka
21

su 12:30 - 14:30

loka
21

su 16:00 - 17:00

loka
22

ma 18:30 - 21:30

loka
23

ti 10:00 - 12:00

loka
23

ti 18:00 - 19:00

loka
24

ke 08:15 - 09:30

Paikalla 112 vierasta ja ei kirjautuneita